Σάββατο 9 Μαΐου 2009

....περιμένοντας...

Η ταινία ‘’Αλισάχνη Ονείρου’’ που με τόση βιασύνη φτιάχτηκε, καταφέραμε να την στείλουμε εγκαίρως, πριν λήξει η διορία.. Τώρα απλώς περιμένουμε να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, έχοντας ως ελπίδα, ότι μπορέσαμε να διαγωνιστούμε αντάξια με τις υπόλοιπες ταινίες που έχουν πάρει μέρος. Ελπίζουμε να μπορέσουμε, να διεκδικήσουμε μια θέση ανάμεσα στις πρώτες, αν και αυτό φαίνεται αρκετά δύσκολο, εφόσον θα υπάρχει μεγάλος αριθμός διαγωνιζόμενων. Δούλεψε όλη η ομάδα σκληρά και σε αυτό έχουμε αποθέσει τις ελπίδες μας. Παρόλα αυτά, θέλω να πιστεύω πως η πρώτη ταινία από την Ελλάδα, θα μπορέσει να κατακτήσει το βραβείο “Corallino’’. Βέβαια τα σχολεία από την Ιταλία, θα ήταν καλύτερα προετοιμασμένα από τα δικά μας, εφόσον αυτή είναι η δέκατη φορά που διοργανώνουν τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Αυτό καθιστά την πρώτη θέση σαν ένα μακρινό όνειρο, όμως ποτέ δεν ξέρουμε αν τα όνειρα μας θα υπάρξουν στην αληθινή ζωή, γι’ αυτό μπορούμε να ελπίζουμε.. Άξιο να σημειωθεί, είναι ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πρέπει να συγχαρούμε όλους όσους δούλεψαν και έστειλαν την ταινία τους στον διαγωνισμό. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα αλλά ούτε το πού (πχ. Σε ποια ιστοσελίδα κλπ), αν γνωρίζει κάποιος, θα ήθελα να μου αφήσει ένα σχόλιο με το που και πότε θα μπορούσα να ενημερωθώ. Για όσους θέλουν να δουν τα παρασκήνια της ταινίας μας, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://www.youtube.com/watch?v=EbaQ8p0kxSk . Μπορείτε να αφήσετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε, ακόμη ό,τι απορία έχετε…..

2 σχόλια:

  1. Ολα καλά θα πάνε. Το μπράβο είναι για σένα που με τοση θέληση και κουράγιο κατάφερες να φτιάξεις ένα δικό σου έργο. Εμείς απλά βοηθητικοί σταθήκαμε. Πραγματικά είμαι περηφανη για τον μαθητή μου. Περιμένουμε τα αποτελέσματα λοιπόν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ ανυπομονώ για τα αποτελέσματα…. Έχω ακούσει αρκετά θετικά σχόλια από ανθρώπους που έχουν δει την ταινία. Οπότε σας ελπίζουμε για το καλύτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή